Gott nytt år!

Här kommer en liten nyårshälsning! Jag passade på att filma några snuttar från den akustiska luciakonserten på Musslan, som jag nu klippt ihop till en riktig myspysfilm.. =) Hoppas ni gillar videon och musiken! Gott nytt år!

 

Det här inlägget postades i musik. och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Gott nytt år!

 1. lare westling skriver:

  Har varit in och tittat på din senaste film, som var mycket stämningsfull
  och vacker, GOTT NYTT ÅR Jesper&Karin önskar Marie& Lars

  • nyrerod.se skriver:

   Va kul! Tack och Gott Nytt År!

   • Ahmad skriver:

    – I’ve been a big fan of your work for a while now. It’s awesome to see you have a great taste of music, too. Angus & Julia Stone have been a fav of mine for years, so I was stekod a few months ago when Angus released Lady of the Sunshine. Those Aussies sure make good music. I love the Custom Kings too!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *