Fotoblogg.

Varmt välkommen. Sidan är fortfarande under uppbyggnad så de flesta uppdateringarna sker än så länge i fotogalleriet. Fler fotokategorier är planerade och jag har även varit ute och filmat lite på sistone, vilket ni också kan se i galleriet – så välkommen och välkommen åter!

Det här inlägget postades i resten.. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fotoblogg.

 1. Helena skriver:

  I like!! du borde även ha ett album med privata biler!
  Kan man registrera sig som follower så jag ser när du uppdaterar hemsidag??
  /Helena

  • nyrerod.se skriver:

   Tack! Jag håller på och funderar på saken.. Det kommer komma upp fler bildkategorier, ska bara bestämma vilka.. =) Du kan nog välja RSS-feed i webbläsaren eller finns det någon annan bra app som du tänker på?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *